Over het Pakhuys

'VT Wonen, daar zagen we jullie in staan', zegt de één. De ander verwijst naar het maandblad Seasons. 'We zoeken twee banken en een vloerkleed', zijn de wensen van een bezoeker. Weer een ander komt voor een nieuwe vloer, wandkast, fauteuil, houten krukje of, ook erg leuk, een nieuwe look in huis met onze krijtverflijn 'Painting The Past'. Ook voor een bijzonder cadeautje, serviesgoed ('het begin van mijn verzameling') komen mensen binnen. Kortom: we doen veel, met kennis en kunde en met plezier. Eigenzinnig zijn we zeker, maar het is nooit vluchtig. We volgen trends, kopen iets verrassends in, maar gaan zeker voor mooi en kwalitatief hoogwaardig. Om het voor u en ons overzichtelijk te maken. Bent u op zoek naar banken, tafels, een dressoir, eetkamerstoelen, gordijnen, stevige laarzen, verf, vloeren, verlichting, woonaccessoires, 'hebbedingetjes' of gewoon een goed advies? Wilt u een bank laten herstofferen? Dan bent u bij Het Pakhuys in het dorp Boekelo aan het goede adres.


Annemarie Hoek & Tom van der Velden
Zij is enthousiast, altijd in voor een praatje, komt met verrassende 'hebbedingen', weet alles over kleuren en trends, vindt een goede basisinrichting belangrijk en is altijd hartelijk. 'Mooi gaat soms boven functionaliteit', zegt ze.Hij is stabiel, vindt en raakt de juiste snaar, kan goed luisteren en denkt mee. Over meubels maak je hem niets wijs. Hij is praktisch, denkt na over de routing in een huis, gebruiksgemak leefbaarheid en is nuchter.Ze overleggen en vullen elkaar aan. Ze zijn het soms niet met elkaar eens, maar ook daardoor krijgt u verschillende mogelijkheden voorgesteld voor de (complete) inrichting van uw huis. 

Trends
Binnen en buiten Het Pakhuys
Brocante bestek, ronde pannendragers, een parade van kussens, ronde borden en langwerpige broodplanken, trossen licht, industriële lampen, kelims en patchwork vloerkleden, Nederlands vakmanschap, XXl-tafels, kettingen voor om de hals als decoratiemateriaal aan de muur, picknicken (in de woonkamer), shawls, uitgestald servies, Dawn (momenteel onze favoriete kleur muurverf van Painting The Past), teaktafels die ook (tijdelijk) naar buiten kunnen. Vrije tijd!

Dorp Boekelo
Boekelo, gemeente Enschede, is niet alleen geliefd bij haar bewoners maar door haar landelijke ligging ook bij toeristen. Dat betekent dat er in het gemoedelijke en rustige dorp altijd beweging is. Bij Het Pakhuys krijgen wij ook vaak onverwachts bezoek. Vaak van levensgenieters die net iets langer blijven, overnachten in een nabijgelegen hotel, een cadeautje kopen in de unieke speelgoedwinkel, bij de overbuurman naar binnenstappen voor koninklijke bloemen, de luxere damesmodezaak bezoeken maar ook, of juist vooral, genieten van het leven. Er zijn verschillende horecagelegenheden en terrassen. Waar een klein dorp groot(s) in kan zijn.

 


Impressie